Algemene informatie

Hierbij informeren we je over een aantal zaken. Like onze Facebookpagina of Instagram-pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en informatie.

Doelstelling

ASC Gym en Dance is een vereniging die al meer dan 60 jaar bestaat!

Wij bieden sport- en danslessen aan voor jong en oud en voor verschillende niveaus. Met een team van docenten en vrijwilligers zetten wij ons hiervoor in en willen we eraan bijdragen dat zoveel mogelijk Dalfsenaren regelmatig kunnen sporten.

Alle leden van ASC Gym & Dance zijn ook lid van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU).

Aanmelden als lid

Bij ASC Gym & Dance zijn de eerste drie lessen gratis zodat je kunt proberen of een les iets voor jou is. Je treft onder het kopje Inschrijven op de homepagina het aanmeldformulier, voor je proefles. Na je derde proefles kun je je via het formulier ook inschrijven. Na de drie opeenvolgende lessen ben je contributie verschuldigd. Kosten voor deelname aan wedstrijden, eventuele activiteiten en voor kleding zijn niet inbegrepen in de contributie. Ook wordt éénmalig inschrijfgeld van 10 euro geïnd.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen via de website.

Adreswijzigingen

Adreswijzigingen of andere belangrijke wijzigingen kun je doorgeven aan de ledenadministratie. Denk daarbij ook aan een gewijzigd e-mailadres.

Huisregels

Voor iedereen die bij ASC Gym & Dance les volgt, gelden een aantal algemene huisregels, die belangrijk zijn voor een prettig verloop van de lessen:

  • Kom op tijd en als je niet kunt meld je tijdig af bij de docent;
  • Volg de aanwijzingen op van je docent, zij zijn verantwoordelijk voor jouw veiligheid;
  • Meld bijzonderheden over blessures, beperkingen of medicijngebruik bij je docent;
  • Draag gepaste sportkleding en schoenen, draag lange haren in een staart en laat sieraden en andere waardevolle spullen thuis.

De vereniging heeft ook een huishoudelijk reglement waarin staat hoe we alle zaken binnen de vereniging regelen en afgesproken hebben.

Activiteiten

ASC Gym & Dance organiseert elk jaar activiteiten op het gebied van gym en dans, zoals dansshows, demonstraties of wedstrijden. Van de docent ontvang je meer informatie hierover.

Kleding

Bij wedstrijden, demonstraties en uitvoeringen wordt ons officiële tenue gedragen. Dit is het blauwe ASC Gym & Dance T-shirt. Deze kan éénmalig gratis worden afgehaald bij het kledingdepot als je bent ingeschreven als lid.

Het is verplicht het T-shirt te dragen voor een uniforme uitstraling tijdens een evenement. Voor een op te voeren dans wordt de kleding per uitvoering aangepast. Voor meer informatie of bestellen, zie onze website, onder Ledeninfo, kleding.

Voor selectieleden van turnen geldt een aangepast kledingbeleid. Door hen wordt geen wedstrijdkleding aangeschaft. Wedstrijdkleding wordt beheerd door het kledingdepot.

Bij toelating tot de selectie wordt een lid hierover per informatiebrief geïnformeerd.

Wedstrijdkleding voor de Special Gym wordt op advies van ASC Gym & Dance door de leden zelf aangeschaft, maar wel centraal gewassen om kleurverschil te voorkomen.

Communicatie

De vereniging wil graag op een goede, maar vooral ook efficiënte manier communiceren met de leden. Via de website, Instagram, Facebook en per e-mail wordt je op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en lopende zaken. Het is daarom van belang dat wij over de juiste e-mailadressen van de (ouders van) de leden beschikken.

Foto’s website
Foto’s die tijdens clubactiviteiten of lessen gemaakt worden, kunnen op de website worden geplaatst of gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

Mocht je nog vragen hebben, die je niet kunt vinden op de website, richt je dan tot secretariaat@ascgymendance.nl

Vrijwilligers

ASC Gym & Dance kan altijd vrijwilligers gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij een evenement of aan het regelen van een actie. Heb je interesse? Mail: secretariaat@ascgymendance.nl.
Kijk ook eens bij de vacature pagina voor informatie over bestuursfuncties.