Kleding

Wat dragen we bij wedstrijden, demonstraties en uitvoeringen

We dragen ons officiële tenue als we een wedstrijd, demonstratie of uitvoering hebben. Dit is het blauwe ASC Gym & Dance T-shirt. Doe je mee met een wedstrijd, demo of uitvoering dan ontvang je van ons een T-shirt. Je kunt dan je maat doorgeven aan je docent/leiding.

Het is verplicht het T-shirt te dragen zodat we dezelfde uitstraling hebben tijdens een evenement. Voor een op te voeren dans wordt de kleding per uitvoering aangepast.

Klik hier voor het kledingbeleid recreatieturnen jongens en meiden.

Voor selectieleden van turnen geldt een aangepast kledingbeleid. Door hen wordt geen wedstrijdkleding aangeschaft. Wedstrijdkleding wordt beheerd door het kledingdepot.

Bij toelating tot de selectie wordt een lid hierover per informatiebrief geïnformeerd.

Wedstrijdkleding voor de Special Gym wordt op advies van ASC Gym & Dance door de leden zelf aangeschaft, maar wel centraal gewassen om kleurverschil te voorkomen.

Wil je kleding bestellen?

In samenwerking met ‘Het Printhuus’ in Dalfsen kun je kleding of een tas bestellen met ASC logo. Ook kun je je vest, tas, jack of hoodie laten personaliseren door je naam op de achterkant te laten drukken. Meerprijs € 2,00.
Het formulier kun je hier downloaden, uitprinten en meenemen naar Printhuus of je bestelt de kleding rechtstreeks via onze webshop.

Kleding op onze website is alleen te bestellen door leden (en af te halen bij Printhuus).

Wil je meer informatie over kleding?

Mail voor meer informatie naar kleding@ascgymendance.nl.

Tenue kinderen

Tenue volwassenen