Kleding

Bij wedstrijden, demonstraties en uitvoeringen wordt ons officiële tenue gedragen. Dit is het blauwe ASC Gym & Dance T-shirt. Deze kan éénmalig gratis worden afgehaald bij het kledingdepot als je na 1 januari 2015 bent ingeschreven als lid.

Het is verplicht het T-shirt te dragen voor een uniforme uitstraling tijdens een evenement. Voor een op te voeren dans wordt de kleding per uitvoering aangepast.

Voor de afdeling Dance is het verplicht gesteld om vanaf groep 3 van de basisschool een uniform zwart danspakje aan te schaffen. Uitzonderingen hierop zijn zumbaleden, en Special Dance groep. Zie voor details en foto’s de bijlage.

Klik hier voor het kledingbeleid recreatieturnen jongens en meiden 2020.

Voor selectieleden van turnen geldt een aangepast kledingbeleid. Door hen wordt geen wedstrijdkleding aangeschaft. Wedstrijdkleding wordt beheerd door het kledingdepot.

Bij toelating tot de selectie wordt een lid hierover per informatiebrief geïnformeerd.

Wedstrijdkleding voor de Special Gym wordt op advies van ASC Gym & Dance door de leden zelf aangeschaft, maar wel centraal gewassen om kleurverschil te voorkomen.

In het seizoen 2018/2019 hebben alle leden van ASC gym en dance de mogelijkheid gehad om een artikel uit te zoeken. Is dat jou niet gelukt of ben je recent lid geworden? In samenwerking met ‘het Printhuus’ in Dalfsen zullen de artikelen aan te schaffen zijn. Op de artikelen zal het clublogo worden gedrukt.  Ook kun je je vest, tas, jack of hoodie laten personaliseren door je naam op de achterkant te laten drukken. Andere teksten zijn niet toegestaan. Het formulier kun je hier downloaden, uitprinten en meenemen naar Printhuus of je bestelt de kleding rechtstreeks via onze webshop.

Voor meer informatie kunt u mailen naar kleding@ascgymendance.nl.

Tenue kinderen

Tenue volwassenen